22 Aralık 2009 Salı

Türkiye Kupası'nda İlk Maçımız

A grubunda yer alan takımımız, Türkiye Kupası mücadelesine Altay ile sahamızda yapacağımız maç ile başlıyor. Maçı kazanarak kupaya iyi bir başlangıç yapması dileği ile takımımıza başarılar diliyoruz.
Fenerbahçe - Altay
23.12.2009 Çarşamba Saat:18.30'da
TRT1'den canlı

21 Aralık 2009 Pazartesi

Fazla Söze Gerek Yok...

Dileğimiz sene sonunda asıl bu keyfi yaşamak. Öte yandan kim ne derse desin, ilk yarıyı lider kapamanın keyfini rakiplerimizin kursağında bıraktık ya, bu da Fenerbahçeyi rakiplerine oranla daha fazla eleştiren Fenerbahçe düşmanlarına kapak olsun. Bu keyfi bize yaşatan takımıza teşekkür ediyoruz. Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında takımın daha iyi bir performans göstereceğine olan inancımız da perçinlendi.

Haydaa!!! Ne Oluyor Şimdi!

Maçın hemen başları, Guiza ceza sahası dışından çok güzel bir şut atıyor, kaleci parmaklarının ucu ile dokunuyor ve top direğe çarparak dışarı çıkıyor. Sonra dakikalar ilerliyor. Guiza gol pozisyonlarını bir bir harcıyor. Hele maçın 33. dakikası öyle bir gol kaçırıyor ki bu kadarda olmaz dedirtiyor. Ama gol kaçırmak olunca ve hele pozisyona giren kişi Guiza olunca pek te şaşırmamak lazım. Zaten bende pek şaşırmadım. Nitekim fotoğraf ta dikkat ediyorsanız Guizan'ın kaçırdığı gol pozisyonları ile alakalı değil. Tamam, attığı golde Alex'in kafa ile indirdiği topu alışı ve gol yapışı şaşırttı ama mevzu bu da değil. Golü attıktan sonra takımla bütünleşmesi ve sonra yedek kulübesine giderek Semih'le kucaklaması varya bu gerçekten şaşılacak şey. Santos ile Uğur'un barışması üzerine yazdığımız yazı üzerine bir de Guiza ile Semih bu görüntüyü verince, Hayda... Ne oluyoruz şimdi dedim! Bu görüntüler acaba futbolcuların içinden gelen ve birlikteliğin kuvvetlendiğini gösteren samimi hareketler mi? yoksa basında son zamanlarda Fenerbahçe alehine çıkan maksatlı yazılara bir cevap olsun diye yapılan göstermelik hareketler mi? diye düşünmeden edemedim. Resimlerdeki kişilerin yüzleri ve ayrıca görüntüleri izlerken algıladığım, futbolcuların gösterdikleri samimiyet bende, bunun gerçek olduğu ve takımın birlik, beraberlik duygusunu daha da geliştirdiği kanaatini uyandırdı. Öte yandan Guiza'nın özellikle son iki maçtır gösterdiği bu davranışlar takımda kalmak istiyor düşüncesini iyice kuvvetlendirdi. Bakalım devre arası gideceğine kesin gözükle baktığımız Guiza olayında ne gibi gelişmeler yaşanacak. Bekleyip göreceğiz...