2 Ağustos 2009 Pazar

Süper Kupa Sahibini Buldu

İlk yarısı karşılıklı pozisyonlar ile derbi maçına yakışır geçen maçta, goller ikinci yarıda geldi. Sayın Denizli maç öncesi yaptığımız yorumda belirttiğimiz hücum kadrosunu sahaya sürdü. Ancak hücum kadrosunda Holosko yerine Bobo'ya yer verdi. İlk yarıda bu kadro yapsıyla Bobo, Yusuf ve Nobre ile üç net pozisyona girerken kalesinde Alex(2), Guiza(1) ve Santos(1)'un girdiği dört net pozisyon verdi. Beşiktaşın hücum oynayarak maçı kazanamayacağını söylemiştik. Bu oyun tarzı ile belki başa baş mücadele etti. Ancak takım kadrosu bence maçı kazanacak kalitede değil ve eğer derbi maçlarına bu şekilde çıkarsa maç kazanmasıda zor. İlk yarının başlarında daha üstün gözüken Beşiktaş, ikinci yarıda maçın sonlarına doğru oyundan düştü. Böyle olacağını tahminini daha evvel yapmıştık. Barış kupasının psikolojik ve fizyolojik yorgunluğu maçın sonuna doğru etkisini gösterdi.

Fenerbahçemizde defans zafiyetlerinin öne çıkacağını beklediğimiz maçta, savunmada gelen hatalar ile 3 net pozisyon verildi. Ancak bu dakikalarda futbol perisi Fenerbahçenin yanında idi. İkinci yarda maçı kazanmayı daha çok isteyen ve ayakta kalan Fenerbahçemiz Kaptanı Alex ile maçı kopardı. Aragonesten sonra Fenerbahçemizde bugünkü en büyük ilerleme, sahada gösterdikleri direnç oldu. Gollü geçmesini beklediğimiz maçta son vuruşlardaki beceri gösterilemeyince maç 2-0 bitti ve Süper Kupa sahibi Fenerbahçemiz oldu.

Bir sözüm hakemlere, maça verdikleri kararlar ile maçın önüne geçtiler ve tüm maç boyunca çok kötüydüler. Lig öncesi maçlara futbolcular kadar hakemlerinde hazırlanması gerekiyor. Bir sözümde FOX TV'ye, her önemli pozisyonda topun olduğu yere reklam koyarak maçı rezil ettiği için teşekkürler...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Helal olsun o neydi öyle be? pozisyon kanada kayıyor hemen bir reklam alt tarafta ortaya çıkıyor. Madem verdiğin parayı çıkaracaksın ekranı küçült ntv ya a ntvspor daki gibi alt tarafta 90 dakika reklam ver. Hiç zevk alamadım maçtan boyna kanala laf söyledim.