6 Ağustos 2009 Perşembe

Budapest Honved - Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Rövanş Maçı
Budapest Honved - Fenerbaçe Maçını
ATV'den canlı olarak saat: 21.00'da izleyebilirsiniz.

Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosu ile Macaristana gitti. Kadroda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Vederson, Alex, Güiza, Ali Bilgin, Önder, Selçuk, Deniz, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Deivid, Bilica, Bekir, Abdülkadir, Furkan, Mert Günok, Cristian Baroni, Andre Santos.

Teknik direktörümüz Daum, Honved maçı ile ilgili açıklamalarında sahaya çıkacak onbir hakkında bilgi verdi. Sayın Daum “Kendi takımımdan beklentim, galibiyet, sadece tur atlamak değil. Kadromuzun verdiği en iyi 11’i göreceğiz. Hiçbir futbolcumuzu korumak için dışarıda bırakmayacağız. Sağlam olan tüm futbolcularımız burada. Takımıma güveniyorum, sonsuz güvenim var. İyi bir performansla buradan ayrılacağımıza eminim” diyerek sahaya yedek ağırlık bir takım çımkarmayacağı sinyalini verdi. Sanırım lige en iyi hazırlığın maç oynayarak yapılacağını düşünüyor. Benim kanaatim böyle bir maçta oynamayan yedek futbolculara şans vererek onlarında hazır olması ve takıma girmek için şans tanınması yönünde idi.

Sayın Daum'un açıklamalarından sonra Fenerbahçemizin ve Honved'in muhtemel onbiri;

FENERBAHÇE: Volkan, Ali, Bilica, Önder, Vederson, Deivid, Cristian, Selçuk, Andre Santos, Alex, Güiza

HONVED: Nemeth, Debreceni, Benjamin, Botis, Hajdu, Vukmir, Hidi, Macko, Pastva, Hrepka, Abraham

İki takım arasında oynayacak bu rövanş maçı seyircisiz olarak Jozsef Bozsik Stadında yapılacak. Jozsef Bozsik Stadı ve stada ismini veren macar futbolcu hakkında bilgi burada. Macar ekibi, geçtiğimiz sezon İnter Toto Kupası’nda Avusturya’nın Sturm Graz takımıyla oynadığı rövanş maçında çıkan olaylar nedeniyle, bir maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılmıştı. Honved’in cezası, bu sezona sarktığı için Fenerbahçe maçı boş tribünler önünde oynanacak.

Hiç yorum yok: