15 Ağustos 2009 Cumartesi

Rize'de Dostluk Kazandı...


Çaykur Rizespor'a yeni stadı hayırlı olsun. Güzel bir stad yapmışlar. Bank Asya 1.ligteki mücedelerinde başarılar diliyorum. Yapılan dostluk maçını takımımız 2-1 kazandı. Rizespor ile yapılan maç Sivasspor maçı öncesi takımız için iyi bir hazırlık maçı oldu.
Mehmet Topuz bu maçta ilk onbirde, kaptan olarak maça başladı. Attığı gollede kalitesini gösterdi. Topuz maç boyunca şık hareketleri yanında mücadelesi ve hırsı ile ilk onbire aday olduğunu kanıtladı. İlk onbirde yer alamayan ancak 18kişilik kadroda bulunan futbolcuların ağırlıklı yer aldığı kadroda Deniz, Gökhan'ın yerinde oynadı ve Mehmet Topuz'un attığı golün asistini yaptı. Deniz bu sene hem sağ bek hemde sol bekte oynadığı iki maçta olumlu bir profil sergiledi. Sanırım Daum bu sene Deniz'e sahanın her mevkiinde değişik görevler vererek joker oyuncu yapacak. Selçuk, Cristian ile uyumlu göründü. Deivid forvette başladığı bu maçta beraberlik gölünü atarken, maç boyunca forvetten ziyade ceza sahası önünde dolaşan forvete dönük orta saha futbolcusu görüntüsü çizdi. Bekir maçta istekli idi. Ancak aldığı sarı kartta olduğu gibi topa müdehalesinde yanlış pozisyon alıyor. Sanırım bu heyecanın getirdiği birşey, zamanla bunu yenerse savunma için iyi bir alternatif olur. Şu an ilkonbir için henuz hazır değil.

Rizespor maçının bir süprizide Özer Hurmacı idi. 75dak. da oyunca Cristian'ın yerine girdi. Ayağına hakim bir futbolcu olarak güzel hareketler yaptı. 15dakikada sahada çizdiği görüntü ile tam hazır olduğunda takımımıza zeginlik katacağını gösterdi. Özer'in, Cristian gibi defansif değil daha ziyade ofansif bir oyun tarzı var. Bu özelliği ile gol gereken maçlarda sahaya girecek ilk altenatiflerden olacaktır. Kısacası yedeklerin performansı umut verici ve hatta ilkonbiri zorlayıcı düzeyde. Sivas maçı öncesi iyi bir görüntü verdi takım.

Hiç yorum yok: