6 Kasım 2009 Cuma

199,200,201 ve 3puan

Andre Santos attığı şık gol ile perdeyi açtı ve Fenerbahçemizin Avrupa Kupalarındaki 199 golünü atarak 200. gole yaklaştırdı. Kaptan Alex, Santos'a nazire yaparcasına attığı çalımlar ve sut ile perdeyi kapatan ve Steaua Bükreş'in tüm umutlarını bitiren golü attı. Avrupa Kuparında 200. golün de asistini yapan Kaptan Alex, Fenerbahçemizin 201. golünü atarak 300. golün startını vermiş oldu.
Bilica Fenerbahçemizin Avrupa Kuparındaki 200. golünü atarken hem yediğimiz goldeki pozisyon hatasını telafi etti hem de 200. golü atarak Fenerbahçe tarihindeki yerini aldı.

Belki Gaziantepspor ve Kayserispor maçlarında takımımız puan kaybetti. Uzun bir lig maratonunda puan kayıpları mutlaka olacaktır. Önemli olan takımın puan kaybetme biçimi. O maçta verdiği sinyaler gelecek için tehlike sinyaleri mi yoksa umut vadeden sinyaller mi? Takımın gidişatı ve verdiği sinyaller ilerisi için şimdilik bir tehlikeli sinyal içermiyor. Hatta umut vadeden sinyaller veriyor. Takımımızın yeni transferleri Mehmet Topuz, Andre Santos, Cristian ile ilk onbirde artık daha çok yer alan Kazım ve Emre'nin bu sene takımla olan uyumları her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu uyumda pas alış-veriş trafiği daha işlerlik kazanmaya başlayınca, daha hızlı hücum eden ve daha az gol pozisyonu veren bir takım haline dönüşeceğiz. Takım dikkatli gözlerle izlendiğinde, bu pas alış-verişi yeterince hızlı ve doğru yapılamadığı görülecektir. Buda saydığım isimlerin bir arada yeni oynamasından ve uyum problemi çekmesinden kaynaklanıyor. Haftalar ilerledikçe aralarındaki uyum daha iyi olacak ve daha güzel bir Fenerbahçe izleme şansı bulacağız. En azından şimdilik bunu umuyor ve böyle olması için temenni ediyoruz. Bu süreçte umarız daha az sakatlık ve kart cezası olur. Başarılar da her 3 kupada kazanılarak sağlanır.

Hiç yorum yok: