3 Aralık 2009 Perşembe

Sadece Carlos Mu Gidecek?

Takımımız, Twente maçını kazanarak UEFA Avrupa Liginde grubu lider kapamayı garantilemişken, Guiza'nın 80 dakika boyunca sahadaki becerisizliğine bakmaksızın oyundan alınışına gösterdiği bu tepki, üstelik teknik direktörünün ona bu zamana kadar her seferinde sahip çıkmış olmasına karşın, takımda kalmak istemediğinin açık beyanıdır. Yönetim ve Teknik Heyet takım içi huzurun sağlanması için artık Guiza'ya yol vermelidir. Muhtemelen Guiza devre arası kendine gidecek bir kulüp bulmuş. Zira bu kadar pervasızca böyle bir hareket yapabildiğine göre onu bekleyen bir takım var demektir.
Maçtan alınır alınmaz, Koch'un müdehale etme çabasını boşa çıkararak direkt soyunma odasına giden, gol sevinçlerinde bile takımla bütünleşmeyen Guiza, artık sanırım sayın DAUM'unda gündeminde ilk sırayı alacak gönderilme konusunda. Takımın kangren olmaya yüz tutmuş bir parçası ve en kısa zamanda takımla bağlarının koparılması gerekiyor bence. Devre arası anlaşılan şu ki Carlos dışında Guiza da takımdan ayrılacak.

Sezon başı kampına geç katılması, sonraki performansı Guiza'nın takımda kalmak için pek gönlünün olmadığını zaten gösteriyordu. Üzerine bu hareket artık sanırım ben gidiyorum demenin açık beyanı şeklinde. Forvet ihtiyacımızın olduğunu Guiza ile bu işin yürümeyeceğini daha sezon başlamadan dile getirmiştik. Sanırım yönetimde zorla Guiza'lık olmayacağını görmüştür. Devre arası şartlar iyi değerlendirilmeli ve Guiza ile bu işin yürümeyeceği göz önünde tutularak bir forvet transferi yapılmalı.

Hiç yorum yok: