15 Temmuz 2009 Çarşamba

Fenerbahçemizde yabancı transferi daha gecikirmi?

Dün akşam başkanımız sayın Aziz Yıldırım ve dün öğle saatlerinde spor drektörümüz Aykut Kocaman'ın açıklamaları neden transferde bu kadar geciktiğimizi benim bir önceki yazıda yazdıklarımın ne kadar doğru olduğunu ortaya koydu. Başkanımız, sayın Daum'un istediği mevkilere verdiği isimler doğrultusunda spor drektörümüz Aykut Kocaman'nın bu futbolcuları izlediğini ve uygun isimlerin alıncağını söyledi. Spor drektörümüz Aykut Kocaman ise Brezilyada futbolcu izlediğini ve gerekli raporu yönetime sunduğunu belirtti. Yani bu şu demek oluyor:
Takımın sürekli teknik direktör ve teknik kadroyu değiştirmesi ve kulübün bu konuda belirli bir politikasının olmaması yabancı futbolcu takibi yapılmasını güçleştiriyor. Dolayısıyla da gelen teknik direktör yada menajerlerin tavsiyelerine göre transfer yapmak zorunda kalınıyor. Bu nedenlerle de son ana kadar yabancı transferinde beklenmek zorunda kalınıyor.
Bugün spor drektörümüz Aykut Kocaman'ın yaptığı açıklamada ise transferin bir hafta içinde netlik kazanacağı yönünde. Artık yapılacak transferlerin takıma ne kadar fayda sağlayacağını hepimiz bu sene maçları izlerken göreceğiz. Transferin istanbula gelmesi ve takımla idmalara çıkması içinde bir haftadan daha fazla beklemek gerektiğini de yapılan açıklamalar ve izlenen transfer politikasından anlıyoruz.
Son olarak diyorum ki; Sabır ya taraftar sabır sabreden taraftar sonunda yabacı transferini alır :)
Sevgi ve saygıyla kalın...

Hiç yorum yok: