20 Temmuz 2009 Pazartesi

Fenerbahçe'de Flash Transferler...

İKİ Brezilya'lı Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni Fenerbahçe'de. Brezilya'nın Corinthians kulübünden transfer edilen bu iki futbolcudan Andre Clarindo Dos Santos sol bek, Cristian Oliveira Baroni defansif orta saha olarak görev yapmaktadır.
Andre Clarindo Dos Santos
Doğum: 8 Mart 1983 (26)
Boyu 1,80 m
Mevkii: Sol bek, Sol Kanat
Futbolculuk kariyerine Figueirense takımında başlayan 26 yaşındaki sol bek, atletik yapısı, sol ayağını raket gibi kullanabilmesi ve saha içinde çabukluğu ile ön plana çıkıyor. Flamengo ve Atletico Mineiro takımlarınında formasını giyen Andre Dos Santos, 2008'de Corinthians'ta transfer oldu. Corinthians ile oynadığı 64 maçta 18 gol kaydetme başarısını gösterdi. Brezilya Milli Takımı'nda 5 maçta forma giyen Andre Dos Santos'un kariyerinin en büyük başarısı 2009 Konfederasyon Kupası şampiyonluğudur.
Cristian Oliveira Baroni
Doğum: 25 Haziran 1983 (26)
Boyu 1,83 m
Mevkii: Ön libero
Futbol kariyerine Brezilya'nın Atletico Paranense takımında başlayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Brezilyanın en iyi defansif orta sahalarından birisi olarak, üstün top tekniği ve mücadeleci karakteriyle tanınıyor. 2008'de Corinthians'ta transfer oldu. Cristian 2005 yılında Brezilya Kupası'nı, 2008 yılında Taça Guanabara, Rio Janeiro şampiyonasını ve Serie B şampiyonluğunu kazanırken, corinthians ile Paulista liginde zafere ulaştı.
Artık bu İKİ brezilyalı futbolcu Fenerbahçenin başarısı için ter dökecek.
Alex, R. Carlos, Deivid, Vederson ve Billica ile beraber yedi Birezilya'lı futbolcu Fernerbahçemizin başarısı için çaba harcayacak. Bu kadar brezilyalı futbolcunun yeraldığı takımımız yakında BreFenerzilya ismi ile dünyaya açılacak :)
Aklıma gelmişken sayın başkan ve sayın aykut kocaman 19.07 hafta sonuna yani tatil gününe denk geldi diye sanırım transferi 20.07 açıkladılar :) ya da dünya fenerbahçeliler gününü kutlarken transferleri unuttular:) Aman canım birgün gecikmeli olsada trasferler geldi ya.
Sabreden derviş muradına erermiş:)

Hiç yorum yok: