20 Ağustos 2009 Perşembe

Şampiyonlar Ligi Gemisi Buzdağına Çarpanlar

Şüphesiz diğer kulüplerimizin maçları yanında Sivasspor'un, Shakhtar DONETSK ile oynayacağı maç bu gecenin en zor ve ilginç maçı olacak. İki takımda şampiyonlar ligi gemisini buzdağına çarparak batırdı ve şampiyonlar liginden pekte beklenilmeyen bir şekilde elendi. Shaktar UEFA şampiyonu olarak kendine olan aşırı güveninin, Sivasspor ise tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Şimdi bu iki takım karşı karşıya gelecek. Bir tarafta Kurt teknik adam Mircea Lucescu'nun takımı diğer tarafta Sivasspor'a tarihinde hiç görmediği organizasyonlara katılma şansı sağlayan ancak avrupa tecrübesi az olan asker teknik adam Bülent Uygun takımı.

Shakhtar hem kadro bakımından hemde teknik adamının ligimizi tanıması açısından Sivasspora göre daha şanslı. Sivas şampiyonlar liginden elenmesinin ardından ligte kendi sahasında Trabzonspor ve deplasmanda Fenerbahçe yenilgilerinin hayal kırıklığı içinde çıkacak bu maça. Sivasspor yenilgilerin vediği olumsuz etki altında UEFA Şampiyonun önünde neler yapacak, Avrupa Ligine kalmasını sağlayacak bir skor elde edebilecekmi göreceğiz. Yüreğim Sivasspor'un bu maçta iyi bir sonuç alması ve ikinci maç sonunda eleyen ekip olmasından yana. Ancak şimdiye kadar ki Sivasspor yorumlarım

Konu ilgili diğer yazılar:
Fenerbahçe - Sivasspor Maçının Ardından
Fenerbahçe - Sivasspor Maç Öncesi
KAMAnan Yetmedi...Trabzonspora gülSELAM...
Anderlecht - Sivasspor Maç Yorumu

sonrası bu yazdıklarım ışığında ben Shakhtar maçında Sivasspordan umut beklemiyorum. Avrupa macerası açıkçası Sivassporun için bence burada biter.

Hiç yorum yok: