16 Ağustos 2009 Pazar

Lugano ile TEKRAR

Fenerbahçemizde kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Uruguaylı futbolcu Diego Lugano, Fenerbahçe ile anlaşma imzaladığını açıkladı. Resmi internet sitemizdende bu durum doğrulandı. Luganonun bugün 15.30'da istanbula geleceği ve anlaşma imzalayacağı bildirildi. Kısacası Lugano Fenerbahçe ile yola devam edecek. Anlamsız süreven kahramanımız kendine sığınacak en uygun limanı buldu ve doğruyu yaptı. Lugano anketimiz biliyorsunuz bu hikaye sonlanıncaya kadar devam edecek demiştik. İşte Anketin sonucu:

Luggano kendi internet sitesinden: ''Fenerbahçe ile tekrar anlaşmış olmaktan çok mutluyum. Özellikle kulübümün beni takımda görmek için gösterdiği çaba ve ısrardan gurur duydum. Bu benim kulübe geride kalan üç yılda ne kadar iyi hizmet ettiğimi gösteriyor. Taraftarların bana ilgisi, Fenerbahçe'nin büyüklüğü ve aileminİstanbul'da kendini rahat hissetmesi kontratımın yenilenmesinde büyük rol oynadı. Bu hayatımda verdiğim en büyük kararlardan biri çünkü geleceğimi etkileyecek. Eminim gelecek dört yılda hem Türkiye'de hem de Avrupa'da önemli şampiyonluklar yaşayacağız. Çünkü Fenerbahçe taraftarı bunu hak ediyor.'' diyerek taraftara mesaj yolladı.

Konu ile ilgili diğer yazılar:
Anlamsız Serüvenlerin Kahramanları
Christian Poulsen, Arjen Robben , Andriy Shevchenko Transfer Haberleri

EDİT YAZI:
Evet, Lugano İstanbulda. Taraftar Lugano'nun gelişini coşkuyla karşıladı. Umarım bu ilgiye laik olursun Lugano. Takımımız için en mantıklı transferdin ve bu gerçekleşti. Ancak anlaşma sürecinde yaşadığın ve yaşattığın gel gitlerde sana karşı bir tepkide yaratmadı değil. Bu akşam oynanacak Sivasspor maçını izlemek için ayağının tozuyla stada gidecek olan Lugano'ya bakalım stadta nasıl bir karşılama olacak. Merakla bekliyorum.

Hiç yorum yok: