3 Eylül 2009 Perşembe

Bitsin Bu Hasret Topuz

Belli ki ligte en az iki hafta takımımızda Emre'yi göremeyeceğiz. Malum Manisaspor maçında görülen kırmızı kartın asgari cesası bu. Daha fazla ceza gelirse de cabası olur. Milli maçlar nedeniyle lige hazır ara verilmişken sakatlıkları geçen futbolcularımız umarım daha iyi çalışır ve takıma girer. Takımda ilk onbir de görmek için beklediğimiz futbolcularımızdan Mehmet TOPUZ'un bu arayı iyi geçirmesi, oynayacağımız Bursaspor maçı için son derece önemli. Teknik Direktörümüz Daum ve teknik heyet bunun için fazla mesai yapmaya başlamış bile. Mehmet'in, sakatlığı dışında oynamaması ile ilgili yapılan bir çok spekülatif haberi, Bursaspor maçında takımda ilk onbirde yer alarak ve oynayacağı muhteşem futbol ile cevaplamasını bekliyorum. Bitsin bu hasret Topuz görelim seni yeşil sahada. Birde resimde Daum, nasıl izliyor öyle kuvvet egzersizindeki Topuz'u.

2 yorum:

Beercholic dedi ki...

belki de aziz yıldırım kendi içinde ceza kesiyordur topuz'a.. adam resmi maçlarda sakat, hazırlık maçlarında ilk 11 anlayamadım gitti :)

foreverFB dedi ki...

Aziz Yıldırım zannetmem müdahele etsin. O ceza keserse emin ol herkes bilir. Bu işte Daum'un bir ceza kesme olayı varda o da neden ceza kesiyor onu bilmiyoruz.İnsanın aklına da basında çıkan top oynamasını bilmiyor dedikodusu geliyor haliyle.Ancak Topuzda yeni bir adam değil ki uzun zamandır bu piyasada.Nasıl oynadığıda aşikar. Dolayısıyla bu haberde dedikodudan öteye geçemez. Bursa maçında ilk onbirde oynamazsa ozaman var birşey demektir. Bekleyelim bakalım:)