3 Eylül 2009 Perşembe

Muhteşem İkili 2: Aurelio ve Bayram Tutumlu

Bayram Tutumlu, "Kararımızı verdik. Aurelio gelen tekliflere karşın kulübünde kalacak. Çünkü Real Betis Başkanı Manuel Ruiz de Lopera ve teknik direktör Antonio Tapia kalmasını çok istediler" demiş.

Baksen neymiş Kulüp Başkanı ve Tennik direktör istemişte ondan Aurelio kulüpte kalmaya karar vermiş. Herkeste bunu yedi zaten. Hani Türkiye'den büyük takımlar istiyordu. Hani Avrupa da bir takıma her an gidebilirdi. Şimdi böyle mi oldu. 32 yaşında olan futbolcun, Betis'te kariyerine devam eder artık. Sakatlık evresini tamamlayıncaya kadar nekahat dönemini geçirmesi için bekler sonrada yeni transfer dönemi ile tekar ava çıkar Bayram TUTUMLU söylemedi demeyin.

Haa bir de Tutumlu, Aurelio'nun ikinci ligde oynayacak olması kariyerini nasıl etkiler şeklindeki bir soruya ise "Hiç bir şey olmaz. Büyük oyuncuları hiçbir şey etkilemez" şeklinde konuşmuş.

31 yaşını geçmiş bir futbolcu oda bizim bildiğimiz. Ne kariyeri yapacaksa bu yaşta Avrupa da. Kariyer yapacaktı da gitti şimdi de neden geri gelmek ister peki o zaman. Madem kariyerini yükseltiyordu. Betis'te kal, çabala yükselt takımı La Liga'ya, sonrada şampiyonluğu oynat takımı yap kariyer, büyük oyuncu böyle yapar dimi ama. Neden kaçıyorsun ki takımdan. Tabii ne demişler batan gemiyi önce fareler terk edermiş. Atalarımız da biliyormuş hani nerede ne söyleneceğini.

Konuşmasını Tutumlu, "Şimdilik Betis'te devam edeceğiz Devre arasında bir değişiklik olur mu bilemem. Lopera beklentilerimizi karşıladı. Premier Lig'den de çok teklif aldık. Ancak kesin olarak Betis'te kalmaya karar verdik. Önce önümüzdeki süreci göreceğiz. Ara transfer döneminde ne olacağını sonra konuşuruz'' diyerek bitirmiş.

Baksen, La Liga'dan transfer teklifi gelmedi de Premier Lig'den mi geldi. Ara transfer döneminde ne olacağını konuşuruz derken de ava çıkma dönemi için sinyali vermiş şimdiden Sayın TUTUMLU. Anlaşılan Muhteşem İkili serüvenimiz devam edecek.

Hiç yorum yok: