30 Ağustos 2009 Pazar

TSL Cumartesi Sonuçları 3 te 3

Denizlispor'a zaten şans tanımamıştık. Nitekim Kayserispor da Denizlispor şans tanımadı ve maçı 3-0'lık net bir skorla galibiyete ulaştı. Açıkçası skor tahmini vermemiştim ancak 2-0 biter diye düşünüyordum. Denizlispor'un gol atmadan 3 gol yemesi maç öncesi açıkçası zorlama bir beklenti olurdu. Ancak maç oynanınca gördük ki Denizlispor bu skorla kurtulmuş diyoruz. Anlaşılan kümeye düşmeye bu sene gerçekten hevesli Denizlispor. Ev sahibi favori olduğu maçı net bir skorla kazandı. Bu arada Cangele'nin attığı 2 golde birbirinden güzeldi.
Geçen 3 haftayı değerlendirdiğimizde ve kadrosu yapısı ile Eskişehirspor'un 3puan alacağını bekliyorduk. Nitekim kendi evinde oynamanın avantajı ile maçı kazanarak 3puanı hanesine yazdı. Skor tahmininde bulunsak 2-0 yada 2-1 derdik ki maçta 2-1 bitti. Gerçi maçta takımlar buldukları net pozisyonları gole çevrilebilse skor daha farklı da olabilirdi. İki takımda net pozisyonları gole çeviremeyince maçın sonucu 2-1 de kaldı. Hele Youla'nın kaçırdığı bir gol var ki kaleci ile karşı karşıya bir an o pozisyonda Guzia'yı gördüm gibi geldi :)

Evet açıkçası bir parçada olsa Ankaragücü'nün kendi evinde oynama avantajı ile kazanacağını düşünüyordum. Bunun yanında gerçekte iki takım değerlendirildiğinde bu maçtan bir beraberlik çıkabileceğini belirttik. Ancak anlaşılan, İstanbul B.B iki kere öne geçtiği maçı kazanabilirmiş. Maçın çekişmeli geçeceğini tahmin ediyordum ama bu skor açıkçası beklediğim bir skor değildi. Beraberlik olarak 1-1 yada 0-0 skorları düşünülebilirdi. Ancak kartlı bir maç oluşu, skorun sürekli İstanbul B.B lehine oluşu skoru 2-2'ye taşıdı ve Ankaragücü beraberliği kurtaran taraf oldu. Kendi seyircisi önünde de galibeyete ulaşamayan Ankaragücü'nü sıkıntılı bir süreç bekliyor. Bu arada Ankaragücü adına, Ceyhun kaçırdığı goller ve gördüğü kırmızı kartla maça damgasını vururken takımını da galibiyetten etti. Aynı durum İstanbul B.B.'de Tum için geçerli. İki takımda savunma becerilerini biraz daha arttırabilirlerse ilk 8 içinde yer bulurlar.

Bu Konular İlginizi Çekebilir:

Hiç yorum yok: